Rejestracja Pacjentów

Tel. 42 710 75 46 - godz. 8:00 - 18:00

Przychodnia Swoboda

ul. Sosnowa 4, Głowno

Nocna i świąteczna opieka zdrowotna

Wykaz placówek województwa łódzkiego

E-RECEPTA

recepta.swoboda@wp.pl

Close this search box.
FUNDACJA SWOBODA realizuje program rehabilitacji leczniczej dla mieszkańców województwa łódzkiego w zakresie chorób grzbietu i kręgosłupa, do których predysponuje lub nasila objawy siedzący charakter pracy.

Wartość Projektu 609 998,19 PLN Kwota dofinansowania 554 948,19 PLN Realizacja 2022-2023

1. Projekt jest realizowany od dnia 1 lutego 2022 do 30 czerwca 2023 roku na terenie województwa łódzkiego przez Fundację „SWOBODA”.

2. Celem głównym projektu jest powrót do pracy przez 37 osób (19 kobiet, 18 mężczyzn) zamieszkujących w województwie łódzkim, będących w wieku aktywności zawodowej poprzez objęcie projektem ww. osób rehabilitacją medyczną z elementami edukacji i warsztatami psycho – edukacyjnymi w okresie realizacji projektu, tj. 01.02.2022- 30.06.2023.

3. Informacje dotyczące projektu, w tym wzory dokumentów, znajdują się w biurze projektu tj. Fundacja SWOBODA, ul. Sosnowa 4, 95-015 Głowno oraz na stronie internetowej https://fundacjaswoboda.pl/

4. Projekt pt. „„Kompleksowy program rehabilitacji w zakresie chorób grzbietu i kręgosłupa” realizowany jest w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa 10 – X Adaptacyjność pracowników i przedsiębiorstw w regionie, Poddziałanie 01 – X.3.1 Programy z uwzględnieniem rehabilitacji medycznej ułatwiające powroty do pracy oraz umożliwiające wydłużenie aktywności zawodowej

Informacje i kontakt : tel. 518 834 613

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed